Konsulenthuset for Socialøkonomi ApS
Enghavevej 80C, 4 sal.
2450 København SV
CVR 40845976
Er du interesseret i at arbejde med os?
trine@husetforsocialokonomi.dk

Om os

Vi er drevet af at udvikle nye løsninger og infrastruktur for udbredelsen af samfundsansvar.

Forretningsdrevet samfundsansvar er, og vil til stadighed blive mere og mere, vigtigt. Der sker i disse år en større transformationsproces, hvor flere og flere virksomheder og organisationer både ønsker og strategisk prioriterer at udvikle og implementere løsninger og produkter, der ikke blot har en kommerciel værdi, men som samtidigt er god forretning for samfundet.    

Gennem forretningsdrevet samfundsansvar er det muligt at skabe nye løsninger og produkter kombinerer innovation, produktivitet og vækst i forlængelse af socialt ansvar, respekt for menneskerettigheder samt bæredygtighed bred set.  

Det er denne transformationsproces, som KhfS aktivit vil understøtte og bidrage til ved at være et formålsdrevet udviklingshus med specifikt fokus på samfundsansvar og social ansvarlighed.

Netværksorganisation

Vi er organiseret som en netværksorganisation med tilknyttede konsulenter, der alle bidder forskellige spidskompetencer inden for deres særlige fagområde. De udførende konsulenter bliver således specifikt matchet op med de konkrete opgaver ud fra et fagligt og højt kvalifikationsniveau.

Tilgang og værdisæt

Vores tilgang til at skabe socialt ansvarlige løsninger er altid rodfæstet i nøgleord som Innovation, Samarbejde og Kvalitet.   

Det er innovative og tværgående samarbejder, der gør det muligt at etablere og fremme bæredygtige forandringsprocesser og -løsninger, som på en og samme tid er til gavn for både virksomheder, mennesker og samfundet.

Partnere

Per Bach
Per Bach

Partner og Konsulent

per@husetforsocialokonomi.dk

(+45) 4011 8640

Full Resume

Trine Faber Velling
Trine Faber Velling

Partner og CEO

trine@husetforsocialokonomi.dk

(+45) 2489 7911

Full Resume

Thorleif E. Jeppesen
Thorleif E. Jeppesen

Partner

thorleif@husetforsocialokonomi.dk

(+45) 2272 3870

Full Resume

Marco D'Andrea

Marco har mere end 10 års erfaring med social innovation, projektudvikling samt design og etablering af iværksætterprogrammer og innovationsløsninger.

Marco D'Andrea

Partner og COO

marco@husetforsocialokonomi.dk

(+45) 5033 0255

Full resume

Tilknyttede konsulenter

Tommaso Daverio
Tommaso Daverio

Konsulent

to@khfs.dk

(+45) 4011 8640

Full Resume

Hassan Kilde Bajawa
Hassan Kilde Bajawa

Konsulent

hassan@khfs.dk

(+45) 2489 7911

Full Resume

Årsberetning

Her kan du læse vores seneste årsrapport for 2019-2020, hvor du også kan finde flere informationer ift., hvordan vi forholder os til standarder, principper og retningslinjer under lov om registrerede socialøkonomiske virksomheder. 

Se årsberetningen her:

Let’s talk.

Behov for hjælp til projektudvikling?

Vores team af udviklingskonsulenter er altid på jagt efter spændende, innovative og banebrydende projekter inden for det socialøkonomiske område – Har du et projekt eller en projektidé, som har brug for hjælp til at blive realiseret, hører vi gerne fra dig. 

We use cookies to give you the best experience.